Egy kincs Debrecen közelében

Napjainkban az életünket folyamatos rohanás, határidők és elintéznivalók sokasága jellemzi. Néha azonban meg kell állnunk és fel kell töltekeznünk, hogy kellő energiával vethessük bele magunkat az új feladatokba és kihívásokba.

A Hanna Kincse az a hely, ahol magad mögött hagyhatod a város zaját és a rohanó mindennapokat. Körülölel a természet és magával ragad egy érzés, amit szavakkal nem lehet leírni. Át kell élni!

demo

a hanna kincse története

Családunk életében mindig is fontos szerepe volt a földművelésnek és növénytermesztésnek. Ennek a kétkezi munkának a gyümölcseként hozta létre a Horváth család 1990-ben a HBZ Kft. kereskedelmi vállalatot. 2006-ban találtunk rá erre a kincsre, amelyen először csak saját célra folytattunk növénytermesztést és a család pihenését szolgálta.

Ahogy fejlődött a családi birtok tudtuk, hogy ezt másokkal is meg kell osztanunk, így jött létre a Hanna Kincse rendezvényközpont.

demo

Volt egy álmunk, s most benne élünk

Egy olyan hely volt az álmunk, amely a természet harmóniájával és vendégszeretetünkkel közelebb hozza az embereket egymáshoz, ahol megállhatunk és békére lelhetünk.

Ahol pontosan tudjuk milyen táplálékot veszünk magunkhoz, hiszen amit csak lehet mi magunk állítunk elő. Felüdülést és feltöltődést nyújt a Hanna Kincse az ideérkezők számára!

A Debrecen-Nagycserei fenyőerdők ölelésében várunk mindenkit, aki családi, baráti összejöveteleit vagy vállalati rendezvényeit különleges környezetben tartaná.

demo

Megközelíthetőség, nyitvatartás

A HANNA KINCSE KIZÁRÓLAG ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN LÁTOGATHATÓ!

A Debrecenből Vámospércsre vezető 48-as úton, Nagycserénél kell letérni, innen jó minőségű földút vezet a Hanna Kincséhez.

A waze applikációban Hanna Kincse néven szereplünk.

GPS koordinátánk: 47°32'42.5"N 21°47'19.7"E, érdemes a 47°31'36.3"N 21°46'40.2"E koordináta köztes célpontként megadásával tervezni az útvonalat!
A Zsuzsi erdei vasút sámsoni úti megállója 1,3 km-re van, ahonnan egy könnyű sétával vagy -igény szerint- szekérrel is el lehet jutni hozzánk.

demo
demo

5000

vendég évente

demo

40

hektár

demo

21

méter magas kilátó

demo

10 000

m² halastó

A Mi történelmünk

2006

Rátaláltunk a Kincsre

Ekkor, még egészen másként nézett ki, mint jelenleg. Családunk növénytermesztésre, pihenésre használta.

2013

Létrejön a Hanna Kincse

A folyamatos bővítések során éreztük, hogy nem tarthatjuk meg csak magunknak, meg kell osztanunk másokkal is a Hanna Kincse érzést.

2018

Szálláshelyek létrehozása

Vendégeink nagyon szeretnek időt tölteni nálunk, így az igényeiknek megfelelve szálláshelyeket hoztunk létre, hogy elnyújthassák az itt tartózkodást.

2020

Új Hanna Kincse arculat

Az elmúlt évek nálunk szervezett rendezvényei megmutatták az utat, amelyen haladnunk kell, ennek a tapasztalatnak a birtokában alakítottuk ki új arculatunkat.