RENDEZVÉNYHELYSZÍN

A Hanna Kincse több épületet magában foglaló rendezvényközpont, szálláshely és önfenntartó gazdálkodást folytató birtok. Komplex jellegének köszönhetően ideális magán és céges rendezvények számára. Egész évben várjuk vendégeinket saját szervezésű rendezvényekkel is.
Minden rendezvény egyedi, ezért mindenki számára személyre szabott ajánlatot adunk.

 

Ajánlatkérés
demo

Főépület

Az épületek kialakításakor kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a felhasznált alapanyagok és a végeredmény is illeszkedjen a hely természetközeliségéhez. A főépület hagyományos vályogfalazattal és nagyon sok faanyagból készült. Az épület földszintjén található egy 40 fő befogadására alkalmas étterem. Belső udvara kitűnő akusztikájának köszönhetően koncertek, előadóestek és egyéb 60-80 fős rendezvények számára megfelelő választás. Az emeleten egy páratlan panorámával rendelkező pihenőterasz található, melyen 120 főt tudunk fogadni.

 

demo

A Hanna Kincse részét képezi egy különleges kemencésház, egy borospince és egy kemencés grillterasz. Az épületek, termek sokszínűsége lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja nálunk az igényeinek megfelelő helyszínt. Rendezvényeinken séfünk egyedi igényeknek megfelelő menüsort állít össze.

 

 

 

 

 

demo

A Hanna Kincsét körülvevő táj, a természet adta szépségén túl ideális helyszínt biztosít szabadtéri rendezvények számára. A tó közepén álló szigeten lehetőség van esküvői ceremónia lebonyolítására. Helyet adunk aktív, természetközeli csapatépítő tréningek számára. S természetesen bármely nálunk szervezett rendezvény esetén vendégeink bejárhatják a külső területeket, sétálhatnak a tó partján.

 

 

 

 

demo