horgásztó

Páratlan látványt nyújt a központi helyen fekvő horgásztavunk. A tó közepén levő szigeten már számtalan boldogító igen szemtanúi voltunk. Horgászházaink a víz partján helyezkednek el, teraszukról csodás panoráma tárul szállóvendégeink elé. Horgászat kedvelő vendégeink a kialakított stégekről kényelmesen hódolhatnak szenvedélyüknek. Az alsó sétányon bográcsozó hely várja a szabadtéri főzés szerelmeseit.

 

 

 

 

demo

Mini Wellness

A főépület keleti szárnyában található a mini wellness részlegünk, amely a nyugalom és a stresszoldás szigete.
Infraszaunánk kedvező hatással van a testünkre és a lelkünkre is. Méregtelenít, enyhítheti a stressz okozta tüneteket. Az infraszauna hőmérséklete általában 35-40 fok, így azok számára is ideális a használata, akik nem bírják a magasabb hőmérsékletet.
A mini wellness részét képezi még egy só tepidáriumos gőzkabin is, amelynek 30-40 fokos padozatán pihenve felmelegszenek a testrészek így kíméletesen javítja a vérkeringést, stresszoldó és nyugtató hatása van.
A jakuzziban üldögélve miközben testileg feltöltődünk lelkünket az onnan nyíló kilátás tölti fel.

demo

Állatsimogatás

Vendégeink találkozhatnak a Hanna Kincse állandó lakóival, háztáji állatainkkal. Lovaink gondoskodnak arról, hogy a hozzánk látogatók szekéren, hintón vagy szánon utazhassanak. Néhány egyedből álló kárpáti borzderes szarvasmarha állományunk is van. A fajta néhány évtizede teljesen eltűnt az országból. Tenyésztői összefogásnak és egy fajtamegőrző programnak köszönhetően van ismét jelen hazánkban.
Találkozhatnak még nálunk őshonos cigája juhokkal, mangalicákkal és baromfiudvarunkat baranyi tájfajta tyúkok is színesítik. 

demo

Kilátó

Kilátónk minden évszakban lenyűgöző panorámához juttatja a hozzánk érkezőket.

 

 

 

 

 

 

demo